دسته : -پژوهش های دانشگاهی
فرمت فایل : word
حجم فایل : 7 KB
تعداد صفحات : 7
بازدیدها : 200
برچسبها : پروژه تحقیق مبانی نظری
مبلغ : 4000 تومان
خرید این فایلشیوع سراسری نئو سوپرای کانیوم
شیوع سراسری نئوسوپرای کانینوم در میان شیر دام در ژاپن
چکیده: نمو نه سرم از 2420 شیر سالم دامی کلینیکال از میان 18 ناحیه در ژاپن به طور تصادفی انتخاب شد و برای نشان دادن آنیت بادی های Veospara Caninum با استفاده از تست آنتی بادی غیرمستقیم فلورسنت مورد استفاده قرار گرفت. شیوع سراسری به میزان 7/5% تخمین زده شده. دامی که جواب مثبت داشت در تمام مناطق بررسی شد و علامت تائید مورد از Nهای گاوی گزارش می شود و نشان می دهد که N.C به میزان گسترده یا در ژاپن منتشر شده است. مدت مخصوص شیوع با سن گاو افزایش پیدا نمی کرد. پیشنهاد دادند که شیوع عفونت نئوسپورا متفاوت L شیوع افقی در ژاپن شیوع پیدا کرده بود. توجه به N.C گاوهای مثبت بیشتر منجر به کورتاژ شد و از دست دادن جنین ممکن بود به خاطر عفونت N.C در ژاپن باشد. استراتژی های بخش کردن محتاج به کاهش برخورد اقتصادی در صنعت شیر زاپن می باشد. این اولین تحقیق برای دستیابی به شیوع سراسری N.C در دام ها در آسیا می باشد. Elsevier BV 2005.
مقدمه: N.C یک انگل پرتوزوآ می باشد که به عنوان عامل اصلی سقط جنین گاوی که باعث افت اقتصادی بخصوص در صنایع شیر می شود، شناخته شده است. در ژاپن نئوسیروی گاوی اولین بار در شیر دام در سال 1992 گزارش شد (1992 ogino) و از آن به بعد چندین مورد دیگر گزارش داده شد (1997 Haritani). کنترل بیماری ملی استراتژی خاصی دارد که معمولاً بر اساس برخورد اقتصادی آن مورد ارزیابی قرار می گیرد (1995 Smith). اطلاعات محدودی در زمینه شیوع این بیماری در ژاپن در دسترس می باشد. در تعیین عوامل خطرزا مثل سن حیوانات ممکن است اطلاعات مهمی در زمینه اپیدمیولوژی به خصوص در ارزیابی درصد سرایت به ما بدهد. بنابراین تصمیم گرفتم سرایت N.C را از میان شیر دام در سطخ ملی با تجزیه عوامل وابسته به شیوع بررسی کنیم.
مواد و روش ها
نواحی موردنظر برای نمونه برداری:
در زمانی که این تحقیق انجام شد، N گاوی در 22 تا از 47 منطقه در ژاپن بر سااس هیستوپاتولوژی و ایمونوهیستوشمیکال، تائید شده بود 1997 haritani). 11 منطقه از بین 22 منطقه با تائید موارد گزارش N گاوی را تائید می کنند (جدول 1) و 7 تا 25 منطقه بدون هیچ پزارشی (جدول 2) در ژاپن برای نمونه برداری انتخاب شدند (شکل 1). 18 منطقه بریا اجرای پروژه تحقیق ملی داوطلب شدند (1997 MAFF). در ژاپن نمونه های سرم از 033/752 شیر دام به صورت کلینیکالی به منظور اجرای برنامه MAFF در سال 1997 فرستاده شد. تمام نمونه ها در هر یک از مراکز خدماتی نگه داشته شدند. (LHSC) برج هوکایدو که تنها سه نمونه سرم را مگه داری کذد. حداقل اندازه نمونه برای تخمین شیوع N.C در هر منطقه 100 مورد بود، ارزیابی شیوع 30% درصدی و یک تخمین 10 درصدی برای 95 درصدئ از آنها انجام شد. نمونه ها به صورت تصادفی انتخال شدند. 20 نمونه شیر در ابتدا با استفاده از روندی تصادفی انتخاب شدند سپس پنج حیوان به طور تصادفی از هر یک از تعداد حداقل نمونه های مناسب انتخاب شدند. اندازه نمونه به منشور آماده سازی جایگیری دام در هر یک از سازمانهای LHSC در مناطقی بررسی شده، انتدخاب شدند (1999 Toma). در منطقه کاگوشیما 5 حیوان از هر یک از 20 گونه یکساله در 6 LMSC انتخاب شدند. بنابراین نمونه نهای به اندازه 120 بود. منطقه هوکایدو اصلی ترین ناحیه کشاورزان و ناحیه ایباراکی جایی است که N.C اولین جداسازی را در ژاپن داشت. (1997 yamane). مقدار نمونه به 400 افزوده شد تا نتایج بهتری به دست بیاورند. در منطقه هوکایدو 100 نمونه از تمام نمونه های ذخیره شده به طور تصادفی انتخاب شدند و در هر یک از 4 LHSC با آزمایشگاه های تشخیصی فرستاده شدند. سرم نهایی 2420 تایی از 77، LHSC در 18 منطقه انتخاب شده تهیه شدند. نمونه تا موقع تست سرولوژیکال در دمای 20- نگه داری می شد.
تست سروژیکال: تست آنتی باید فلورسنت به طور غیرمستقیم ((IFAT) برای اندازه گیری آنیت بادی ها در مقابل NC استفاده می شد. اولین Sera برای نشان دادن آنتی بادی ها در یک رقیق سازی از 1:200 مورد استفاده قرار گرفت. (1999 Debey – 1996 Dark و Reichel – 1996 Lindsay و Dubey). نمونه های مثبت در دو مرحله رقیق سازی تا 1:6400 قرار داده شدند. تست نهایی آخرین سرو رقیق شده بود که نشان دادن منطقه و انگل فلورسنس را به عهده داشت. با کنترل مثبت و منفی sera 1:200 رقیق شده بود و برای هر قسمت استفاده می شد.
خرید و دانلود آنی فایل